ACASA

PROMOFARM
plasarea și promovarea produselor farmaceutice

Compania noastră lucrează cu toate părțile industriei farmaceutice: producători, birouri reprezentative, distribuitori, lanțuri de farmacii, centre medicale și pacienți.

Noi cunoaștem piața farmaceutică a Moldovei până în cele mai mici detalii !

Luați legătura
MEDICAMENTE

Plasarea și promovarea medicamentelor, suplimentelor alimentare și dispozitivelor medicale.

CERCETĂRI DE MARKETING

Vă oferim un spectru larg de servicii în efectuarea cercetărilor de marketing a pietii farmaceutice din Republica Moldova.

SERVICII DE ÎNREGISTRARE

Înregistrarea și reînregistrarea produselor medicale.


PROMOFARM

Compania Promofarm, este fondată la începutul anului 2017, scopul cărei este furnizarea de servicii calitative de marketing pe piața farmaceutică din Republica Moldova. Vă oferim tot sprijinul necesar pentru promovarea medicamente în Moldova: înregistrare, distribuire (negocierea cu unul sau mai mulți distribuitori), promovarea activă în farmacii și spitale. Asigurarea controlului calității și a farmacovigilenței (QA și PV). Astăzi, Promofarm extinde activ gama de servicii și parteneri.

Compania recrutează personal calificat - 100% din personalul de vanzari - farmacisti si medici cu studii superioare – care utilizează metode de marketing progresive si un nivel ridicat de servicii. Au mai mult de 10 ani de experiență în companii de top din țară și din lume. Reprezentanții sunt dotați cu mașini, telefon, pachet social și salarii foarte bune. Pe măsură ce apar noi medicamente, se selectează noi oameni cu o foarte bună reputație la medici și care au mai mulți ani de experiență.

Externalizarea forțelor de teren - reprezentanții lucrează pe direcții, cu specialiști din toată Moldova. Sunt in lucru la moment produse din diferite grupe farmacologice. Principalele domenii în prezent: urologie, ginecologie, neurologie, ORL, gastrologie și reumatologie. În funcție de client, se realizează și formate individuale de lucru.


Misiunea companiei
Facilitarea companiilor autohtone și internaționale în atingerea obiectivelor lor, prin introducerea și promovarea medicamentelor pe piața farmaceutică din Republica Moldova.

.