MARKETING

Outsorcing de reprezentanță
 
Compania Promofarm oferă toate resursele și competențele necesare pentru a oferi o gamă completă de servicii de susținere a companiilor străine și autohtone din Republica Moldova. Înregistrăm produsul, alegem unul sau mai mulți distribuitorii; organizăm prezența produsului în diferite lanțuri farmaceutice, alocăm resursele necesare pentru lucru în teren, etc.

Prin externalizare, reprezentanțele companiilor străine vor putea afla fezabilitatea investițiilor în Moldova, fără prezență reală pe piață și cu cel mai mic cost.
Externalizarea personalului
 
Compania Promofarm vă propune servicii de externalizare a administrării salariaților și salarizare. Angajăm persoana dvs. sau căutăm personalul necesar companiei dumneavoastră. Promofarm oferă serviciul temporar sau pe termen lung și este convenabilă dacă doriți să economisiți pe departamentul de personal care este costisitor pentru începători sau companii mici.
Din momentul externalizării serviciilor de salarizare şi administrare de personal, puteţi considera rezolvate problemele pe care le-aţi întâmpinat anterior. Noi ne vom ocupa de efectuarea calculelor salariale, întocmirea rapoartelor salariale, gestionarea contractelor de muncă şi a altor lucrări, în cel mai profesionist mod.
КАМ-outsourcing

Key Account Manager v-a fi capabil să țină la curent toate părțile interesate cu privire la toate problemele importante, iar toate comunicările să fie concise, clare și convingătoare.

  • КАМ-partener v-a lua lucrul cu distribuitorii și lanțurile de farmacii.
  • КАМ-partener transmite, controlează și realizează strategia de marketing a Clientului.
Proiect individual
 
În cadrului acestui serviciu compania-client poate propune varianta proprie de lucru pe piața farmaceutică a Moldovei. Noi vom asigurăm toate resursele necesare pentru efectuarea acestui proiect.

Experții noștri vor studia toate aspectele proiectului și vor oferi cel mai optim plan de rezolvare a problemelor acestora, ținând cont de experiența și realitățile pieței farmaceutice din Moldova.

Întoarcere la lista de servicii